info@formline.ca

  


LILLOOET NATURE CENTRE
Lillooet, British Columbia
Pre-Design Study 2010
Currently in fundraising phase
Lilloet Nature Centre: 132.5 m² (1,426 ft²)
Demonstration Pavilion: 209 m² (2,252 ft²)

Alfred Waugh Architect produced a Pre-Design Study for the new Lillooet Nature Centre. The Project  included a study of the trail system networks throughout the site. The study area is located in the District of Lillooet at the intersection of the Seton and Fraser Rivers. The area encompasses land belonging to the Cayoose Creek Nation as well as a portion of the BC Hydro land along the Fraser River.  This new facility will fulfil the design objectives of the Society, which is comprised of community members for the town of Lillooet, and the Cayoose Creek Nation.



© FormLine Architecture 2012
All rights reserved. No material contained within this website may be reproduced, distributed, modified, transmitted, adapted or reused without prior written permission of FormLine Architecture
.
    

















    ALL